do-in-yoga-mandahasa

Do-In Yoga richt zich op de mogelijkheden van je lichaam door met aandacht te bewegen. Letterlijk betekent Do-In ‘de weg naar binnen’, de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Do-In Yoga komt van oorsprong uit Japan en lost pijnen en stijfheid op, geeft je een geestelijke rustpunt en lichamelijke ruimte en kracht. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Kenmerkend is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang.

Een cursus geschikt voor alle niveaus.

Do-In is de kunst van het bewegen van binnenuit. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende oefeningen uit de Oosterse vecht- en verdedigingssporten als T’ai Chi, Qi Gong, Aikido, maar ook oefeningen uit de Power en Hatha Yoga. Daarnaast wordt er veel gecombineerd met oefeningen die de lenigheid bevorderen, waaronder de vele meridiaanstrekkingen.

De 5 seizoenen (incl. nazomer) staan in relatie met de 5 elementen van de natuur die weer een relatie hebben met de meridianen en organen in ons lichaam. Wanneer de energie volop door jouw lichaam stroomt, voel je je superlekker in je vel en hoofd.

Middels strekkingen, (zelf)massages, meditatie, ademhaling en een diepe ontspanning, stem jij je af op de flow van alles dat in en om je heen leeft en beweegt.

In 5 weken maak jij je eigen persoonlijke, verdiepende reis naar binnen en ben jij een gecertificeerde Do-In Yoga Kunstenaar.

Geniet van de heerlijke strekkingen, ervaar de kracht in je lijf en rust in je hoofd met behulp van deze Taoïstische vorm van yoga.

Wat: Een 5 weekse Do-In Stap Yoga cursus, bestaande uit 5 lessen à 2 uur.

Wanneer: 17 maart, 24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april 2017 van 13:00 tot 15.00 uur

Waar: Gezondheidscentrum Lisse, Julianastraat 1B in Lisse

Investering: € 150, inclusief boek, certificaat en thee.

Docent: Jeanet Luth  – Aanmelden via jeanet.luth@do-in-yoga.nl